Zadnja mesta
02 250 00 49    Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00
 
SEZNAM PRILJUBLJENIH
ZAPRI
Trenutno ni nobenega hotela na seznamu.
Hvala za potrpljenje.
Zate pravkar zbiramo najugodnejše ponudbe.

KRIŽARJENJE PO NILU & ODDIH: 5* MS Grand Palm + 5* Sunwing Waterworld

Čas potovanja Vsako nedeljo do 24.03.2019
Trajanje potovanja 14 noči/15 dni
Ladja MS Grand Palm
Ladjar Grand Cruises
Hotel Sunwing Waterworld 5*
Velikost skupine individualne počitnice
Kraj / Država EGIPT
Storitev All inclusive počitnice in križarjenje
od 1,027.00€
Povpraševanje
KRIŽARJENJE PO NILU & ODDIH: 5* MS Grand Palm + 5* Sunwing Waterworld

MS GRAND PALM *****
63 zunanjih kabin in 2 suiti
all inclusive

 

Ladje za vaše križarjenje v ekskluzivnem razredu!
Vse luksuzne ladje imajo izključno zunanje kabine, sprejemnico z recepcijo in Lounge barom. V diskoteki se ob večerih odvija raznolik zabaven program. Na palubi so na voljo bazen in ležalniki.


GRAND CRUISES je hčerinsko podjetje RED SEA HOTELS in upravljajo z najmlajšim in najsodobnejšim ladjevjem na Nilu. Osem križark s petimi zvezdicami ponuja ekskluzivna potovanja po Nilu v razkošnem ambientu. 

 


Sunwing Waterworld Makadi 5*

Edini hotel verige RED SEA HOTELS z vodnim parkom. Široka peščena plaža in koralni greben vabita k brezskrbnemu snorkljanju (priporočamo obutev za v vodo). Promenada ob plaži vodi mimo bližnjih RED SEA hotelov MAKADI SPA, MAKADI PALACE in GRAND MAKADI. Hotel meji na pasažo MAKADI MALL z raznoliko ponudbo barov in restavracij. Brezplačen avtobusni prevoz do 30 km oddaljene Hurgade (s predhodno rezervacijo).

V razkošni hotelski avli kompleksa grajenega v orientalskem slogu, sta recepcija in bar. V udobnem objektu se lahko čez dan in ob večerih osvežite v različnih barih, vabijo pa tudi restavracije z raznovrstnimi specialitetami, ki jih lahko zaužijete v prelepem okolju pokritih in odkritih restavracij. Večerna zabava je organizirana v SHOW baru na obalni promenadi. V raznolikem zunanjem predelu je veliki vodni park s tobogani s skupno dolžino 515 m. Bazeni so bili obnovljeni v letu 2016 in najmanj eden je pozimi ogrevani. V bližini Relax bazena so lekarna in trgovinice. Ležalniki, podloge in senčniki so brezplačno na voljo ob bazenih in na plaži. Ob prijavi prejmete kartico za koriščenje kopalnih brisač. 

Prihod: Prevoz do izbranega hotela
PON: Avtobusni prevoz do Luxorja in vkrcanje na ladjo
TOR: Ogled Luxorja in Karnak templja
SRE: Prihod in ogled Kom Ombo In Edfu
ČET: Ogled templja Philae In Asuanskega jezu
PET: Ogled Asuana in fakul. Izlet Abu Simbel
SOB: Vožnja do Loxorja, po želji ogled predstave zvoka in luči
NED: Dolina Kraljev, tempelj kraljice Hačepsut, Tutankamonova grobnica fakul. izlet
PON: Povratek v hotel
 
* Pridržujemo si pravico do časovne spremembe poteka programa. 

Odkrijte Egipt na izjemen način – z luksuznim križarjenjem po Nilu
Nikjer se preteklost in prihodnost ne srečata tako burno kot na reki Nil. Že tisočletja vpliva Nil na kulturo in zgodovino ljudi v Egiptu. Doživite edinstveno križarjenje po Nilu z eno od ladij GRAND CRUISES. Hčerinsko podjetje RED SEA HOTELS upravlja z najmlajšim in ekskluzivnim ladjevjem na Nilu. Skupno osem križark s petimi zvezdicami ponuja potovanje po Nilu v razkošnem ambientu. Vse ladje imajo izključno zunanje kabine in razvajajo s kulinaričnimi dobrotami. Ladjo vedno spremlja angleško in nemško govoreči predstavnik, ki je na voljo z nasveti in predlogi.

Kombinirajte egipčanski kulturni svet  s sprostitvijo v enem od RED SEA hotelov ob Rdečem morju
Doživite edinstveno križarjenje z GRAND CRUISES, ki spadajo med najmlajše in najsodobnejše ladjevje na Nilu. Po kulturnem in zgodovinskem delu pa se prileže razvajanje v enem od RED SEA hotelov.

Pridržujemo si pravico do sprememb vrstnega reda programa, v kolikor te spremembe ne vlivajo na splošen značaj potovanja, vsebino programa, so v tej panogi običajne in za potnika sprejemljive. Do sprememb lahko pride zaradi lokalnih specifik, predvsem pri poteku križarjenja ali potovanja. V izjemnih primerih se lahko zamenja tudi ladja z ladjo enake kategorije.

Zapornica v Esni je zaradi vzdrževalnih del zaprta dva-krat letno (v juniju in decembru). Po potrebi se lahko v tem času za del potovanja uporabijo druga prevozna sredstva (klimatizirani avtobusi).

Napitnine so v Egiptu pričakovane in običajne. Pri križarjenju po Nilu se ladijskemu osebju plača pavšal napitnin. Te na dan prihoda pobere predstavnik in razdeli med posadko, ki ni v neposrednem stiku z gosti na ladji, opravlja pa pomembno delo za nemoten potek potovanja (zaposleni v kuhinji, strojnici, …) 

5* MS Grand Palm + 5* Sunwing Waterworld od 1.027 €/os. (zunaje kabine)

Navedene cene veljajo na osebo ob nastanitvi v dvoposteljni sobi/kabini. 

VKLJUČENO V CENO:

  • Prevoz do izbranega hotela
  • Let iz Ljubljane v Hurghado
  • Vsi prevozi v klimatiziranih avtobusih
  • 1 teden All Inclusive v hotelu 4 & 5* Red Sea Hotels
  • 1 teden All Inclusive na križarki 
  • Vodenje v nemškem ali angleškem jeziku


Doplačilo: Paket izletov: 160€ odrasla oseba in 90€ otrok do 13let
Kom Ombo – tempelj Sobek // Luxor, zahodne Tebe – Dolina kraljev, tempelj Hačepsut, Memnovi kolosi, Karnaški tempelj, Luxorski tempelj // Asuan – Visoki jez, Naserjevo jezero, nedokončan obelisk, tempelj Philae, plovba s feluko in obisk botaničnega vrta

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami

Tvoj e-naslov bomo uporabili izključno samo za pošiljanje poceni, ugodnih in akcijskih ponudb.
Prikaži filter Skrij filtre Potrdi Povzetek rezervacije Rezervacijski obrazec Nazaj na hotele Prikaz ponudb