Zadnja mesta
02 250 00 49    Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00
 
SEZNAM PRILJUBLJENIH
ZAPRI
Trenutno ni nobenega hotela na seznamu.
Hvala za potrpljenje.
Zate pravkar zbiramo najugodnejše ponudbe.

Zahodno Sredozemlje z MSC Bellissima

Super ugodno prvomajsko križarjenje z novo ladjo MSC Bellissima.  Obišli Mlato, Neapelj in Španijo. 

Čas potovanja 28.04.2019 (prvi maj)
Trajanje potovanja 8 dni/7noči
Ladja MSC Bellissima
Ladjar MSC Cruises
Velikost skupine skupinsko križarjenje
Kraj / Država Italija, Malta & Španija
od 560.00€
Povpraševanje
Zahodno Sredozemlje z MSC Bellissima

MSC BELLISSIMA bo nova perjanica flote, ki se bo družini MSC-jevih ladij pridružila marca 2019. Tehnološka najbolj dovršena in okolju prijazna ladja bo v svojih 2250 kabinah sprejela do 5400 potnikov in 1400 članov posadke. Ladja je dolga 315 m in široka 43 m. Očarala vas bo s svojo inovativnostjo in notranjo promenado na dveh nadstropjih, na kateri ne bo manjkalo trgovin, barov, restavracij … Na več kot 480 m2 se bo razprostiralo notranja »led« osvetlitev promenade, ki bo lahko pričarala različne trenutke in spektakularne laser showe. Gostom bo na voljo MSC Yacht Club, MSC Aurea Spa, casino, bazeni in vodni park, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, bowling salon, tobogan, diskoteka, panoramska dvigala, gledališče.

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, sefom, minibarom in klimo.

 

 

 

 

 

NEAPELJ

Neapelj je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanje in province Neapelj. Glavne znamenitosti mesta so grad, opera San Carlo, kjer so se vršile najpomembnejše svetovne operne premiere, galerija Viktorja Emanuela II., mestno pristanišče, trg Plebiscita, picerija Brandi, kjer je nastala slavna pica Margherita … V bližini se nahajajo slavni Pompeji, ki sta jih je leta 67 n. št. za časa cesarja Vespazijana zasula pepel in lava ob izbruhu vulkana Vezuva, otoka Capri in Ischia ter Amalfitanska obala.

MESSINA

Univerzitetno mesto z okoli 250.000 prebivalci, je tretje največje mesto na Siciliji. Glavna gospodarska panoga v mestu so pristaniške dejavnosti ter ladjedelništvo. Pomembno je vinogradništvo, pridelovanje limon, pomaranč, mandarin in ostalega sadja ter zelenjave. Taormina, ki leži oko 50 km južno od Messine ob vzhodni obali Sicilije, je priljubljena turistična destinacija. Priložnost za ogled Etne, najvišjega vulkana v Evropi, Taormine ali samostojno pohajkovanje po Messini.

LA VALLETTA

Malta je majhna in gosto naseljena otoška država, ki je oddaljena okoli 93 km južno od Sicilije in 290 km od Libije. Otoško državo sestavljajo trije znani otoki: Malta, Gozo in Comino. Mesto malteških vitezov templarjev z dvema naravnima pristaniščema, je v bistvu baročno mesto z elementi neoklasicizma in moderne arhitekture v posameznih mestnih predelih. Mnogo zakladov je ohranjenih, zato je tudi na UNESCO-vem seznamu svetovne dediščine. Zaradi svojega strateškega položaja je bila od nekdaj križišče različnih kultur in pomemben branitelj krščanstva.

BARCELONA

Glavno mesto Katalonije na vzhodni obali Španije obiskovalcem ponuja bogato kombinacijo kulture, umetnosti in zgodovine. Je mesto nasprotij, kjer se gotska arhitektura zanimivo prepleta z najmodernejšimi stavbami. Prevzela vas bo Sagrada Familija, cerkev, ki jo gradijo že desetletja in še ni dokončana in velja za eno največjih Gaudijevih mojstrovin, Porto Olimpico, slavna ulica La Rambla na kateri vas bo prevzel španski temperament, številni ulični umetniki in ena najboljših tržnic na svetu ...

MARSEILLES

Najstarejše francosko pristanišče so ustanovili grški mornarji v 6. stoletju pr. n. št. Bil je tekmec Kartagini in zaveznik Rima. O izjemno bogati zgodovini priča njegova mogočna arhitektura, med katero izstopa katedrala, bazilika Notre Dame de la Garde, mestne utrdbe, skrivnostni otok D'If, kjer je bil zaprt junak Monte Cristo… Možnost ogleda prestolnice Provanse, mesta Aix en Provence.

Namestitev v kabini FM cena do 31.10.: Redna cena:
     
notranja Bella 560,00 € 590,00 €
notranja Fantastica 620,00 € 650,00 €
z oknom Bella  740,00 € 770,00 €
z oknom Fantastica 810,00 € 840,00 €
balkon Bella 890,00 € 910,00 €
balkon Fantastica 950,00 € 980,00 €
odrasla oseba na 3./4. ležišču 370,00 € 410,00 €
otroci do 18. let 140,00 € 140,00 €

Na voljo samo še 2-poteljene kabine. 

CENA VKLJUČUJE:

 • križarjenje po programu,
 • 7 x namestitev v izbrani kabini,
 • razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki),
 • zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov,
 • slovensko vodenje in spremstvo na poti,
 • brezplačna peš vodena ogleda Vallette in Marseilla* (doplačilo shuttle busa za prevoz do centra mesta)
 • pristaniške takse 

NAPITNINE: Priporočen strošek napitnin za odrasle znaša 10 €/ dan in za otroke od 4-14 leta 5 €/ dan. Otroci mlajši od 4 let ne plačajo napitnin. Ladjar priporočeni znesek napitnin dnevno dodaja na vaš kabinski račun. Napitnine na MSC-ju niso več obvezne in jih v primeru, da z nekaterimi storitvami niste zadovoljni, na recepciji prilagodite znesku, ki ga želite plačati. Ladjar lahko svojo politiko glede napitnin spremeni brez predhodnega obvestila.


 DOPLAČILA PO ŽELJI:

 • povratni avtobusni transfer 120,00 € za odrasle in 90,00 € za otroke do 14. leta;
 • fakultativni izleti,
 • paketi pijač
 • zavarovanje rizika odpovedi turističnega potovanja: 4,05 % cene

 Cene so informativne in se lahko spreminjajo glede na zasedenost ladje in čas do odhoda. Za aktualne cene križarjenja izpolni obrazec 'POVPRAŠEVANJE', pošlji e-pošto na info@zadnja-mesta.si ali nas pokliči na 02 250 00 49!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami

Tvoj e-naslov bomo uporabili izključno samo za pošiljanje poceni, ugodnih in akcijskih ponudb.
Prikaži filter Skrij filtre Potrdi Povzetek rezervacije Rezervacijski obrazec Nazaj na hotele Prikaz ponudb