Zadnja mesta
02 250 00 49    Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00
 
SEZNAM PRILJUBLJENIH
ZAPRI
Trenutno ni nobenega hotela na seznamu.
Hvala za potrpljenje.
Zate pravkar zbiramo najugodnejše ponudbe.

Dubaj, Abu Dhabi, Katar & Oman

Navdušujoča arhitektura emiratov Dubaj in Abu Dhabi ter sultanatov Oman in Qatar. Prepletanje tradicionalnega in modernega
odlična ladja Costa Diadema in TOP termin – šolske počitnice

Čas potovanja 15.02. in 22.02.2020 (zimske počitnice)
Trajanje potovanja 9 dni/7 noči
Ladja Costa Diadema
Ladjar Costa Cruises
Velikost skupine skupinsko križarjenje
Kraj / Država Dubaj, Abu Dhabi, Katar & Oman
Storitev Razširjeni polni penzion + letalo
od 1,189.00€
Povpraševanje
 Dubaj, Abu Dhabi, Katar & Oman

INFORMACIJE O LADJI:
zgrajena: 2014 | število potnikov: 3693| število posadke: 1253 | teža: 132.600 t  | dolžina:306 m | širina: 37 m | 

TIPI KABIN:
Notranje kabine: kabine so razporejene po celotni višini ladje, vključujejo pa: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), klima, TV, telefon, kopalnico s tušem, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine:cca. 14 m

Zunanje kabine z oknom: nahajajo se večinoma na nižjih palubah, kabine classic imajo oviran pogled. Vključujejo: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), klima, TV, telefon, kopalnico s tušem, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine: cca. 18 m2

Zunanje kabine z balkonom: nahajajo se na višjih palubah. Vključujejo: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), klima, TV, telefon, kopalnico s tušem, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine: cca. 20 m2

*kabine z balkonom classic (cove balcony) se nahajajo na 2. palubi in imajo železen balkon, ki ga ladjar po potrebi zapre

Suite: nahajajo se na boljših pozicijah in višjih palubah. Vključujejo: zakonsko posteljo (ki se lahko po želji spremeni v 2 ločeni postelji), dnevni prostor, klima, TV, telefon, kopalnico s kadjo, mini bar, sef, Wifi za doplačilo, nekatere kabine imajo možnost 3. in 4. ležiča. Velikost kabine je odvisna od tipa: cca. 25 - 62 m2. Potniki, ki rezervirajo suito imajo vključene dodatne usluge: VIP prostor na terminalu ob vkrcanju, osebnega butlerja, dnevno osveženo košaro s sadjem v kabini, steklenico penine, kopalni plašč in copate, restavracija rezervirana samo za goste v suitah.
 

KATEGORIJE KABIN:

KATEGORIJE KABIN:
Classic kabine: komfortne kabine ponujajo potnikom udobje po ugodnih cenah. Ta kategorija potniku ne omogoča izbire turnusa večerje, ampak mu ga določi ladjar na licu mesta glede na prosta mesta.

Premium kabine: boljša pozicija kabin, možnost izbire turnusa večerje, brezplačna dostava zajtrka v kabino, dvojne točke Costa Club, 10% popusta na rezervacijo naslednjega križarjenja v Premium kategoriji s Costa Cruises po redni ceni

1. DAN
Zagreb - Dubaj
Let Zagreb - Dubaj, vkrcanje na ladjo

2. DAN
Dubaj, ZAE, Odhod: 14:00

3. DAN
Muscat. Oman
Prihod: 9:00 Odhod: 22:00
Fakultativni izlet (doplačilo)

4. DAN
Dan na morju

5. DAN
Doha, Katar
Prihod: 9:00 Odhod: 20:00
Fakultativni izlet (doplačilo)

6. DAN
Abu Dhabi
Prihod: 8:00
Fakultativni izlet (doplačilo)

7. DAN
Abu Dhabi
Odhod: 23:59

8. DAN
Dubaj
Prihod: 8:00
izkrcanje iz ladje, transfer do hotela, nočitev, fakultativni izlet (doplačilo)

9. DAN
Dubaj - Zagreb

zajtrk, transfer do hotela, let Dubaj - Zagreb

 

OSEBNI PODATKI: 
Za izdajo letalske vozovnice potrebujemo vaše ime in priimek, kontaktno telefonsko številko in elektronski naslov. Pazljivo – zapis PRIIMEK/IME mora biti identičen zapisu v potnem listu sicer vam vstop na letalo ne bo dovoljen. Osebne podatke (št. potnega lista, datum rojstva, veljavnosti in poteka potnega lista, idr.) bomo morali vpisati tudi v vašo letalsko vozovnico (zahteva prevoznika), zato priporočamo, da nam ob prijavi pošljete kopijo dokumenta. Če nam boste podatke posredovali na druge načine, za morebitne napake in s tem težave z mejnimi organi, ne moremo odgovarjati.

 

 

Prednosti skupinskega križarjenja:

 • vodniki z bogatimi izkušnjami in znanjem
 • vodeni izleti v slovenskem jeziku
 • preverjeni ladjarji in kategorizacije storitev
Namestitev v kabini CENA  
     
Notranja kabina Classic 1.189,00 €  
Notranja kabina Premium 1.239,00 €  
Kabina z oknom Classic* 1.379,00 €  
Kabina z oknom Premium 1.379,00 €  
Kabina balkon Classic 1.449,00 €  
Kabina balkon Premium 1.479,00 €  
     
     

*Lahko oma pomejen pogled 

CENA VKLJUČUJE

 • direkten letalski prevoz Zagreb – Dubaj – Zagreb
 • letališke takse (210 € - informativni znesek na dan 2.4., takse se lahko spremenijo)
 • 1x NZ v hotelu 4* v Dubaju, lokalni transferji letališče – pristanišče – hotel - letališče Obvezno doplačilo turistične takse 5 €/oseba - v hotelu)
 • križarjenje po programu z ladjo Costa Diadema, nastanitev v kabini izbrane kategorije
 • pristaniške takse (150€)
 • razširjeni polni penzion, gala večerja
 • voda v samopostrežni restavraciji
 • animacijski in zabavni program na ladji
 • vstop v casino in diskoteko
 • brezplačna uporaba fitnesa, bazenov, savn, ležalnikov
 • slovenskega spremljevalca pri min. 20 prijavljenih potnikih na osnovnih ležiščih

Doplačila na ladji: napitnine v višini 70€ na osebo (odrasli in otroci nad 14 let), 35 eur na osebo otroci od 4. – 14. leta, otroci do 4. leta pa napitnin ne plačajo.

Možna doplačila:

- PREMIUM KABINE: notranja kabina 100 €, zunanja kabina z oknom ali balkonom 60 € na kabino (boljša pozicija kabin, brezplačna dostava zajtrka v kabino, voucher za 10% popust za naslednje križarjenje v roku 1 leta v Premium kategoriji po redni ceni)

- povratni transfer iz Ljubljane do letališča Zagreb 50€ po osebi (pri min. 6 prijavljenih potnikih)
- fakultativni izleti na destinacijah
- enoposteljna kabina na povpraševanje

- PAKETI PIJAČ: paket vode (13 l): 36€, paket brezalkoholnih pijač: 65 € (20 pijač), 110 € (40 pijač), paket vina: 125 € (6 boteljk vina (3 bela + 3 rdeča) in 7 l vode)

 All inclusive paketi pijač*: Pranzo&Cena 119€: vključuje neomejeno vino, pivo in brezalkoholne pijače na kozarec v času kosila in večerje postreženo v restavraciji (Doplačilo Pranzo&Cena za otroke 4-17 let je 56 €) Brindiamo Paket 185,5 € po osebi: vključuje izbor alkoholnih in brezalkoholnih pijač hišnih znamk na kozarec (voda, sokovi, vino, pivo), razen koktajlov, pijač iz mini bara, vode v kabini in premium znamk pijač. Piu Gusto paket 206,5 € po osebi: vključuje še izbor koktajlov.  Za otroke od 4. do 17. leta je doplačilo 116 € po osebi (Giovani), paket pa vključuje brezalkoholne pijače na kozarec.

* pakete je mogoče naročiti za vse osebe, ki potujejo skupaj v kabini in željo sedeti skupaj pri večerji.

Cene so informativne in se lahko spreminjajo glede na zasedenost ladje in čas do odhoda. Za aktualne cene križarjenja izpolni obrazec 'POVPRAŠEVANJE', pošlji e-pošto na info@zadnja-mesta.si ali nas pokliči na 02 250 00 49! Prodržujemo si pravico do tiskarskih napak.

 Organizator: TA PALMA

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.


Tvoj e-naslov bomo uporabili izključno samo za pošiljanje poceni, ugodnih in akcijskih ponudb.
Prikaži filter Skrij filtre Potrdi Povzetek rezervacije Rezervacijski obrazec Nazaj na hotele Prikaz ponudb