Zadnja mesta
02 250 00 49    Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00
 
SEZNAM PRILJUBLJENIH
ZAPRI
Trenutno ni nobenega hotela na seznamu.
Hvala za potrpljenje.
Zate pravkar zbiramo najugodnejše ponudbe.

Prelepi Karibi z Miamijem (12 dni)

Čas potovanja 20.02.2019
Trajanje potovanja 12 dni/11 noči
Ladja MSC Divina
Ladjar MSC Cruises
Velikost skupine skupinsko križarjenje
Kraj / Država Miami, Road Town, Saint John Je, Basseterre, Fort-De-France, Philipsburg
Storitev Razširjeni polni penzion +letalo + nočitev v Miamiju
od 1,740.00€
Povpraševanje
Prelepi Karibi z Miamijem (12 dni)

Potovati na krovu MSC ladij pomeni živeti na način, ki izvira v srcu Sredozemlja, pomeni ljubezen njegovih prebivalcev in morja. Flota MSC Cruises je bila ustvarjena za uresničitev vaših sanj z dvanajstimi ultra modernimi ladjami, oblikovanimi za zadovoljitev vseh vaših potreb. Od Sredozemlja do Severnega morja in Tropskih krajev, ladje MSC vas bodo popeljale do najlepših destinacij na svetu, kjer boste lahko obiskali mesta polna življenja, se sprostili v odkrivanju skritih kotičkov na destinaciji in uživali v storitvah luksuznih ladji.

 

 

 

OSEBNI PODATKI: 
Za izdajo letalske vozovnice potrebujemo vaše ime in priimek, kontaktno telefonsko številko in elektronski naslov. Pazljivo – zapis PRIIMEK/IME mora biti identičen zapisu v potnem listu sicer vam vstop na letalo ne bo dovoljen. Osebne podatke (št. potnega lista, datum rojstva, veljavnosti in poteka potnega lista, idr.) bomo morali vpisati tudi v vašo letalsko vozovnico (zahteva prevoznika), zato priporočamo, da nam ob prijavi pošljete kopijo dokumenta. Če nam boste podatke posredovali na druge načine, za morebitne napake in s tem težave z mejnimi organi, ne moremo odgovarjati.

VSTOP V ZDA:
Za vstop v ZDA potrebujete potni list, ki mora biti ob izstopu iz države veljaven najmanj 6 mesecev.

Slovenija je članica Visa Waiver programa, kar omogoča državljnom Slovenije potovanje v Združene Države brez vizumov. Obvezne zahteve ESTA (Elektronski sistem za odobritev potovanj) so se začele izvajati 12. januarja, 2009. ESTA je applikativni sistem namenjen vsem potnikom iz držav, ki so vključene v Visa Waiver program, vključno s Slovenijo. Visa Waiver program je več milijonom potnikom poenostavil potovanje v Združene Države, ker sedaj potrebujejo le strojno čitljiv potni list. Dandanes, zaradi poostrenih varnostnih ukrepov, lahko omenjeni potniki vnaprej zaprosijo za dovoljenje. Kot vedno, potniki iz držav, ki so vključene v Visa Waiver program, potrebujejo za vstop v državo strojno čitljiv oziroma e-potni list. Celoten postopek oddaje vloge za dovoljenje za potovanje (ESTA) poteka preko spleta, ki ga upravlja ministrstvo Združenih držav za domovinsko varnost (DHS). 

Več: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Prednosti skupinskega križarjenja:

  • vodniki z bogatimi izkušnjami in znanjem
  • vodeni izleti v slovenskem jeziku
  • dnevni ladijski časopis v slovenskem jeziku
  • preverjeni ladjarji in kategorizacije storitev
  • dnevne informativne ure …
Namestitev FM do 30.09. cena: Cena:
     
Notranja kabina Bella 1.740 € 1.790 €
Kabina z oknom Bella 1.940 € 1.990 €
Kabina z balkonom Bella  2.140 € 2.190 €
Odrasli na 3./4. ležišču od 1.720 € 1.750 €
Otroci do 18. leta na 3./4. ležišču 990 € 990 €
     
     
     

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Trst – Miami - Trst, letališke takse (lahko se spremenijo –  110 € na dan 13.3.), lokalne transferje letališče – hotel – pristanišče – letališče, 1x nočitev v hotelu v Miamiju 3*, križarjenje po programu z odlično ladjo MSC Divina, nastanitev v kabini izbrane kategorije, pristaniške takse (150 €), razširjeni polni penzion, panoramski ogled Miamija in slovenskega spremljevalca (pri min. 15 potnikih), organizacijo in pripravo programa.

 

DOPLAČILA (na ladji): napitnine za ladijsko osebje 12,5$/osebi/dan, otrok 2 – 12 let 6,25 $  / dan.

MOŽNA DOPLAČILA:

Kabine višje kategorije Fantastica: 240 €/ kabino – notranja kabina, 140€ /kabino - zunanja kabina z oknom, 280 €/ kabino - zunanja kabina z balkonom (prednost pri izbiri turnusa večerje, boljša pozicija kabin, brezplačna sobna postrežba 24-ur na dan, dodatne animacijske aktivnosti za otroke, Kuharske urice Master Chef za otroke z osebjem MSC Cruises)
ESTA (prijava in urejanje) 36 eur po osebi

Povratni transfer iz Ljubljane do letališča v Trstu 35 € po osebi (pri min. 8 prijavljenih potnikih)

Paketi pijač*: All inclusive classic: 345€ (vključuje neomejeno pijačo na kozarec v vseh restavracijah in barih, razen premium pijač) All inclusive premium: 400 € (vključuje neomejeno pijačo na kozarec – tudi premium znamke), All inclusive non alcoholic – odrasli in otroci: 210 € (neomejeno brezalk. koktajli, milkshaki, sokovi, voda, sladoled), All inclusive brezalkoholni od 12 let dalje: 165 € (neomejeno voda, sode in sokovi). Za ponudbo ostalih paketov se obrnite na vašega agenta.

*pakete morajo imeti vsi potniki, ki potujejo skupaj v kabini

Cene so informativne in se lahko spreminjajo glede na zasedenost ladje in čas do odhoda. Za aktualne cene križarjenja izpolni obrazec 'POVPRAŠEVANJE', pošlji e-pošto na info@zadnja-mesta.si ali nas pokliči na 02 250 00 49!

Prosimo, izpolni obrazec. Povpraševanje je informativno in ni zavezujoče.

Izberite način plačila:

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

30% skupnega zneska potovanja se plača takoj ob rezervaciji z gotovino ali preko UPN naloga. Preostanek kupnine je možno poravnati s plačilnimi karticami, če je do odhoda najmanj 30 dni, razen s plačilnima karticama Diners in American Express. V primeru plačila s plačilnima karticama Diners in American Express mora biti do odhoda najmanj 35 dni.

Plačilo na obroke in število obrokov z UPN nalogom je odvisno od datuma rezervacije in datuma odhoda, vendar ni mogoče manj kot 60 dni pred odhodom. Do 15. dni pred odhodom morajo biti plačani vsi obroki.

Doplačila za plačila z debetnimi ali kreditnimi karticami

Tvoj e-naslov bomo uporabili izključno samo za pošiljanje poceni, ugodnih in akcijskih ponudb.
Prikaži filter Skrij filtre Potrdi Povzetek rezervacije Rezervacijski obrazec Nazaj na hotele Prikaz ponudb