Zadnja mesta
02 250 00 49    Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00
 
Hvala za potrpljenje.
Zate pravkar zbiramo najugodnejše ponudbe.

Koristni nasveti

Kategorija: Koristni nasveti
  Morda se vam zdi naslov našega novega blog prispevka nenavaden. A drži kot pribito. Zadnje čase se soočamo z vse več pripombami potnikov, ki imajo slabe izkušnje z nakupom letalskih kart preko tujih spletnih portalov. Eni naletijo le na manjše težave, kar pomeni le nekaj slabe volje, drugi na bolj resne, ki imajo lahko visoko ceno. Dobesedno.     ..
Preberite več
Kategorija: Koristni nasveti
Dubaj je mesto, kjer stoji najvišja zgradba na svetu, Burj Khalifa, in morda edino mesto na svetu, ki prebivalcem ne zaračunava davka na zaslužek, zato je ena najzanimivejših držav za turiste in iskalce zaposlitve. Ne preseneča, da kar 80 odstotkov prebivalcev predstavljajo tujci, ki tam delajo ali preživljajo počitnice. To pa seveda ne pomeni, da lahko v Dubaju počnemo, kar želimo. Potrebno se je zavedati, da imajo Združeni arabski emirati edinstveno mešanico kultur in predpisov, ki so za prebivalce Evrope na prvi pogled morda neobičajni. Preberi 5 nasvetov, ki jih moraš upoštevati, da bo tvoj obisk Duba..
Preberite več
Kategorija: Koristni nasveti
Paketne počitnice, ki vsebujejo letalski prevoz in nočitev v hotelu, so v zadnjem času nekoliko padle iz mode. Razmah interneta nam je namreč omogočil, da sami spremljamo cene letal in prenočitev in rezervacije opravimo sami, zato je vloga turističnih agencij postala skoraj irelevantna. A v tem času je svet postal precej bolj nestabilen in negotov, v naši želji po samostojnosti pa smo pozabili prednosti počitniških paketov.    ..
Preberite več
Kategorija: Koristni nasveti
Potrebuješ počitnice ta trenutek? In poceni letalsko karto? Vzemi si nekaj časa in preglej vse možne ponudbe turističnih agencij in iskalnikov letalskih kart in zagotovo boš našel kakšen ne predrag let. Če pa boš iskanju posvetil/a nekaj časa in truda, pa lahko pri naslednjem letu prihraniš na desetine ali celo stotine evrov.   ..
Preberite več
Kategorija: Koristni nasveti
Rutinirano življenje je udobno, uporabno in varno, a brez nekaj spontanosti ni prav zanimivo. Kdaj pa kdaj nas prime, da bi kar nekam odpotovali, a se nam zdi, da zaradi vseh obveznosti ne moremo. Pa lahko. Preberi, kako! ..
Preberite več
Prikaži filter Skrij filtre Potrdi Povzetek rezervacije Rezervacijski obrazec Nazaj na hotele Prikaz ponudb