02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

Destinacije

Zakintos je ena najbolj priljubljenih destinacij v Grčiji. Od konca maja do konca septembra vam vsako sezono ponujamo paketno ponudbo počitnic 'all in' z direktnimi čarterskimi leti iz Ljubljane, ki vključuje povratni let, izbrani hotel z izbrano storitvijo (najem, nočitev z zajtrkom, polpenzion in all inclusive), lokalni transfer in oddano prtljago. Glede na lastne preference in pričakovanja izberite takšno, ki ustreza vašemu življenskemu stilu (in globini žepa) in hop na letalo! 

 

Egipt je že leta prava zvezda med počitnikarji. Zakaj je temu tako, je več odličnih razlogov. Seveda so na prvem mestu odlične in dostopne cene skozi vse leto. Vreme v EGIPTU vas ne bo nikoli razočaralo. Sonce in toplo vreme sta zagovoljena, tudi v zimskih mesecih. Vseeno pa je najboljši čas za počitnice v Egiptu pomlad (marec, april, maj) in jesen (september, oktober, november). Za kombinacijo počitnic s križarjenjem, ki je tudi del naše ponudbe, je idealen čas v poznih jesenskih ali zgodnjih pomladnih mesecih, saj so temperature idealne za oglede. 

Iščete destinacijo, ki združuje mediteranski temperament, je obvladljiva in nudi kopico aktivnosti za otroke? Odgovor je kot na dlani. To je Valencija. Je gotovo ena najbolj atraktivnih destinacij za družine z otroki, kjer zaradi mediteranske klime topli sončni žarki božajo tudi v zimskem času. Mesto je izjemno čisto in varno. Valencija razveseljuje z vrhunskimi atrakcijami, ob katerih bo zaigralo srce predvsem otrokom. Je ravno prav velika, da jo družine z otroci brez težav obvladujejo, saj nudi kopico možnosti mestnih prevozov.

Obisk Malte združuje uživanje v sedanjosti in hkrati skok v njeno 7000 letno zgodovino, zato na tem otoku nikoli ne zmanjka ogleda vrednih zanimivosti. Prelepa pokrajina in starodavna arhitektura se sprehajata z roko v roki, kot ozadje pa služi prelep kontrast kamnite pokrajine v barvi medu in globoke modrine Sredozemskega morja. Preberi nekaj nasvetov, ki ti bodo pomagali ta čudovit otok doživeti do popolnosti.

Sicilija, ta prelepi in skrivnostni otok na jugu Italije, je tako zanimiva in raznolika, da je dodobra ne bi spoznali niti v mesecu dni intenzivnega raziskovanja. Otok je morda najbolj znan kot rojstni kraj italijanske Mafije, kar pa mu dela veliko krivico. Premore namreč pet lokacij, ki so zaščitene s strani UNESCA, odlične plaže in kar nekaj restavracij, ki se ponašajo z michelinovo zvezdico. Otok se od drugih razlikuje po svoji multikulturnosti, saj so mu v preteklosti vladala različna azijska, afriška in evropska ljudstva, ki so na njem pustila svoj pečat.

do 24
Obrokov
Varno plačilo
10 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se