02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

Koristni nasveti

Za vas smo pripravili največjo ponudbo ponudbo za unovčenje turističnega bona na slovenski obali, v najboljši gorskih letoviščih in krajih, vključno z Bledom, ter ogromno ponudbo v slovenskih termah. ZA PREGLED PONUDBE KLIKNITE NA SLIKICO IN REZERVIRAJTE PREKO SPLETA! ⬇⬇⬇

 

 

 

ABC UNOVČENJA TURISTIČNEGA BONA

Kako lahko rezerviram s turističnim bonom?

Sporočite nam, kateri hotel vam ustreza in poslali vam bomo ponudbo. Za rezervacije do 300 €, je obvezno plačilo kavcije v znesku 50 €, nad 300 € pa 100 €. Po povratku z dopusta, vam bomo na podlagi računa hotelirja kavcijo vrnili. Pri rezervaciji se plača prijavnina 20 €, ki se ne vrne. Kavcija je povsem običajna garancija za hotelirja, da bo gost resnično prišel v hotel na dan rezervacije.

Kako lahko unovčim turistični bon in plačam storitev?

Turistični bon se unovči direktno v hotelu, kjer tudi doplačate razliko. Plačate delno z boni, razliko z denarjem.

Za katere storitve lahko unovčim turistični bon?

Z bonom lahko plačate nočitev ali nočitev z zajtrkom. Velja za vse nastanitvene obrate: hotele, počitniške domove in letovišča, turistične kmetije, planinske domove, avtokampe …

Ali lahko doplačam polpenzion, wellness in druge storitve?

Če v objektu nudijo možnost dodatnih obrokov, wellness ter drugih storitev, lahko te doplačate v hotelu, vendar ne s turističnim bonom.

Kdaj lahko izkoristim turistični bon?

Boni so unovčljivi do 31. decembra 2021.

 

📞 02 250 00 49 ali 📩 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

Morda se vam zdi naslov našega novega blog prispevka nenavaden. A drži kot pribito. Zadnje čase se soočamo z vse več pripombami potnikov, ki imajo slabe izkušnje z nakupom letalskih kart preko tujih spletnih portalov. Eni naletijo le na manjše težave, kar pomeni le nekaj slabe volje, drugi na bolj resne, ki imajo lahko visoko ceno. Dobesedno.

Dubaj je mesto, kjer stoji najvišja zgradba na svetu, Burj Khalifa, in morda edino mesto na svetu, ki prebivalcem ne zaračunava davka na zaslužek, zato je ena najzanimivejših držav za turiste in iskalce zaposlitve. Ne preseneča, da kar 80 odstotkov prebivalcev predstavljajo tujci, ki tam delajo ali preživljajo počitnice.

To pa seveda ne pomeni, da lahko v Dubaju počnemo, kar želimo. Potrebno se je zavedati, da imajo Združeni arabski emirati edinstveno mešanico kultur in predpisov, ki so za prebivalce Evrope na prvi pogled morda neobičajni. Preberi 5 nasvetov, ki jih moraš upoštevati, da bo tvoj obisk Dubaja potekal brez težav.

Paketne počitnice, ki vsebujejo letalski prevoz in nočitev v hotelu, so v zadnjem času nekoliko padle iz mode. Razmah interneta nam je namreč omogočil, da sami spremljamo cene letal in prenočitev in rezervacije opravimo sami, zato je vloga turističnih agencij postala skoraj irelevantna. A v tem času je svet postal precej bolj nestabilen in negotov, v naši želji po samostojnosti pa smo pozabili prednosti počitniških paketov.

Potrebuješ počitnice ta trenutek? In poceni letalsko karto? Vzemi si nekaj časa in preglej vse možne ponudbe turističnih agencij in iskalnikov letalskih kart in zagotovo boš našel kakšen ne predrag let. Če pa boš iskanju posvetil/a nekaj časa in truda, pa lahko pri naslednjem letu prihraniš na desetine ali celo stotine evrov.

SSL
varna povezava
Varno plačilo
16 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se