02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

Paketne počitnice, ki vsebujejo letalski prevoz in nočitev v hotelu, so v zadnjem času nekoliko padle iz mode. Razmah interneta nam je namreč omogočil, da sami spremljamo cene letal in prenočitev in rezervacije opravimo sami, zato je vloga turističnih agencij postala skoraj irelevantna. A v tem času je svet postal precej bolj nestabilen in negotov, v naši želji po samostojnosti pa smo pozabili prednosti počitniških paketov.

Zagotovljen prihranek

Največja prednost počitnic z letalom je prihranek. Če si potovanje organiziraš sam/a, pogosto plačaš kaj nepotrebnega in porabiš veliko časa. Lahko se ti tudi zgodi, da pri samoorganizaciji ne predvidiš določenih stroškov, ki jih nato moraš poravnavati sproti, kakšen izmed njih pa je lahko tudi precej visok. Paketne počitnice z letalom, ki jih pripravljajo turistične agencije, so zato boljša izbira. Ponudniki turističnih storitev so namreč na tekočem z zadnjimi najugodnejšimi ponudbami letalski vozovnic, hotelov, prenočitev, v ceno paketa pa lahko vključijo tudi vsa doplačila, kot so organizacija transferjev, stroški birokracije in viz, zdravstvenih zavarovanj in ogledov, ki jih navadno dobijo po posebnih znižanih cenah. Če se odločiš za takšen način potovanja, boš o vseh stroških obveščen/a že pred nakupom, tako da te na potovanju ne bodo presenetile cene storitev, ki jih nisi predvidel/a.

Najboljše storitve

Počitnice z letalom se splača izbrati tudi zato, ker ponujajo najboljše storitve. Z rezervacijo paketa, na primer za all inclusive počitnice na Maldivih, imaš zagotovljene vse storitve, ki jih ponuja hotel, od prehrane, nastanitve, do bazena in zabavnih aktivnosti, let in transfer od letališča do hotela. S tem so izpolnjeni vsi pogoji za super počitnice. Če rezerviraš letalo, transfer, hotel, spa ponudbo in restavracijo posebej, zagotovo porabiš več denarja in si nakoplješ nepotrebne skrbi.

Brez skrbi v primeru težav

Na potovanju se lahko zgodi karkoli. Lahko nam zagode vreme. Severovzhod ZDA so na primer pozimi 2014 zajele rekordno nizke temperature, zaradi česar se je ustavil promet, trgovine so ostale zaprte in javni uslužbenci so ostali doma. V nemirnih državah nam jo lahko zagode varnostna situacija, kot je teroristični napad na trgovsko središče v Nairobiju jeseni 2013. Takšni nepričakovani dogodki nam lahko prekrižajo še tako dobro izdelane načrte in v takšnih primerih se znajdejo popotniki, ki potujejo v lastni režiji, pred številnimi težkimi odločitvami. Tisti, ki potujejo v režiji potovalne agencije, pa se lahko za pomoč obrnejo nanjo. Turistična agencija jim namreč zagotavlja vso potrebno podporo in jim stoji ob strani. Uredi vso potrebno papirologijo, organizira zdravstveno zavarovanje, pomaga pri rešitvi vseh morebitnih zapletov na mejnih prehodih, hotelih in drugje ter po potrebi izvede spremembo potovalnih načrtov, če prvotni načrti nenadoma postanejo neizvedljivi. Tako lahko potuješ mirno in brez skrbi ter si lahko brezskrben/a, da se boš lahko izmazal/a iz morebitnih kočljivih situacij. 

SSL
varna povezava
Varno plačilo
16 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se