02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

Za vas smo pripravili največjo ponudbo ponudbo za unovčenje turističnega bona na slovenski obali, v najboljši gorskih letoviščih in krajih, vključno z Bledom, ter ogromno ponudbo v slovenskih termah. ZA PREGLED PONUDBE KLIKNITE NA SLIKICO IN REZERVIRAJTE PREKO SPLETA! ⬇⬇⬇

 

 

 

ABC UNOVČENJA TURISTIČNEGA BONA

Kako lahko rezerviram s turističnim bonom?

Sporočite nam, kateri hotel vam ustreza in poslali vam bomo ponudbo. Za rezervacije do 300 €, je obvezno plačilo kavcije v znesku 50 €, nad 300 € pa 100 €. Po povratku z dopusta, vam bomo na podlagi računa hotelirja kavcijo vrnili. Pri rezervaciji se plača prijavnina 15 €, ki se ne vrne. Kavcija je povsem običajna garancija za hotelirja, da bo gost resnično prišel v hotel na dan rezervacije.

Kako lahko unovčim turistični bon in plačam storitev?

Turistični bon se unovči direktno v hotelu, kjer tudi doplačate razliko. Plačate delno z boni, razliko z denarjem.

Za katere storitve lahko unovčim turistični bon?

Z bonom lahko plačate nočitev ali nočitev z zajtrkom. Velja za vse nastanitvene obrate: hotele, počitniške domove in letovišča, turistične kmetije, planinske domove, avtokampe …

Ali lahko doplačam polpenzion, wellness in druge storitve?

Če v objektu nudijo možnost dodatnih obrokov, wellness ter drugih storitev, lahko te doplačate v hotelu, vendar ne s turističnim bonom.

Kdaj lahko izkoristim turistični bon?

Boni so unovčljivi do 31. decembra 2021.

 

📞 02 250 00 49 ali 📩 Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

 

SSL
varna povezava
Varno plačilo
16 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja


Dragi dopustniki !
Pred vami je pestra ponudba počitnic za vsak okus in žep. Žal načrtovanje počitnic zadnje leto kroji virus, za katerega upamo, da bo čimprej spakiral kovčke in se za zmeraj odpravil na počitnice! Mi pa tudi. :) Verjamemo, da bo to zelo kmalu. Do takrat vam nudimo izjemno fleksibilne pogoje za rezervacije počitnic BREZ TVEGANJA.

Vljudno vas prosimo, da nas za več informacij o ponudbi, ki vam je padla v oči, pokličete po telefonu 02 250 00 49 ali pišete na naš e-naslov pocitnice@zadnja-mesta.si.

Vaša ZADNJA MESTA

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se