02 250 00 49 Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00

POGOJI UPORABE MED PODJETJEM ANIMATA IN UPORABNIKOM SPLETNE STRANI IN PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Pogodba med podjetjem Animata, d.o.o. in uporabnikom spletne strani
S pravili in pogoji uporabe spletne strani www.zadnja-mesta.si ste obveščeni, da so vse programske in oblikovalske vsebine strani, aplikacije, domena in poddomena, torej vse to intelektualna lastnina, zavarovana in v izključni lasti avtorjev in nosilcev avtorskih pravic (v nadaljevanju Animata) in da je kakršnakoli kršitev ali zloraba pravic intelektualne lastnine kazniva ter predstavlja podlago za uveljavljanje odškodnine.

Pravila in pogoji uporabe spletnih strani www.zadnja-mesta.si so namenjeni zaščiti uporabnikov Animatinega portala in zaščiti pravic podjetja Animata. Z uporabo spletnih strani www.zadnja-mesta.si ste zavezani k uporabi spletnih strani na način in pod pogoji, ki so navedeni v tem dokumentu.
Prosimo, da si jih preberete. V primeru, da se s pogoji uporabe ne strinjate, vas prosimo, da spletnih strani www.zadnja-mesta.si ne uporabljate.

Vsebina spletnih strani
Namen spletnih strani www.zadnja-mesta.si je posredovanje kakovostnih in ažurnih informacij o razpoložljivi turistični ponudbi.

Gradivo, objavljeno na spletnih straneh www.zadnja-mesta.si, je komercialnega in informativnega značaja in je namenjeno zgolj za zasebno uporabo. Uporaba spletnih strani je na lastno odgovornost.

Natančnost in resničnost podatkov
Animata se obvezuje, da bo storila vse, kar je v njeni moči, da bo nudila natančne in kakovostne informacije. Uporabnike želi opozoriti, da se napake, pomanjkljivosti in zamude pri vnašanju ažurnih podatkov, kakor tudi tipkarske napake lahko pojavijo povsem brez odgovornosti Animate.

Dostopnost spletnega zadnja-mesta.si
Portal je praviloma dostopen vse dni v letu, 24 ur na dan. Vendar pa ponudnik ne more jamčiti dostopa do portala ob morebitnih izpadih v omrežjih ponudnikov povezav ali kakršnihkoli drugih izpadih (denimo izpadu oskrbe z električno energijo), na katere ponudnik ne more neposredno vplivati, oziroma v primeru višje sile.

V primeru tehničnih težav, ki neposredno zadevajo ponudnika, si ta pridržuje pravico do krajših ustavitev dostopa do spletnega portala zadnja-mesta.si v primeru vzdrževanja in zamenjave opreme pa tudi do daljših ustavitev.

Uporaba dostopnih podatkov
Spletne strani www.zadnja-mesta.si so namenjene izključno vaši osebni uporabi. Uporabnik ali obiskovalec spletnih strani www.zadnja-mesta.si ne sme brez vedenja in pisnega dovoljenja uporabljati ali kopirati informacij v komercialne namene. Vse pravice so pridržane.

Zaščita avtorskih pravic
Vse vsebine in storitve Animata d.o.o., ki so dostopne na spletni strani, so zaščitene in v lasti podjetja Animata.

Vse programske in oblikovalske rešitve, celotna vsebina strani, aplikacije, domena, poddomena http://www.zadnja-mesta.si, torej vse pravice, materialne in moralne, na posameznih delih in na celoti, ki izvirajo iz avtorskega dela ali so lahko predmet pravic industrijske lastnine so zavarovane in v izključni lasti Animate in kakršnokoli nezakonito dejanje, opustitev, kršitev, poseg ali zloraba navedenih pravic je kaznivo dejanje in podlaga za uveljavljanje odškodnine.

Vsebine, ki niso v izključni lasti Animate, so posebej izpostavljene in označene. Če boste opazili kakršnokoli kršitev intelektualnih pravic, vas prosimo, da nam to nemudoma sporočite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. , ker bomo vse morebitne kršitve nemudoma odpravili.

Zaščita zasebnosti in varovanje osebnih podatkov

Zaščita

Naše spletne strani so varovane z več varnostno-zaščitnimi sistemi, z namenom da bi zagotovili ustrezno zaščito pred izgubo informacij ter neželenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Naša spletna stran pa vključuje tudi povezave do drugih spletnih strani, ki niso v naši lasti ali kakršnikoli povezavi z nami. Animata ni odgovorna za varnost dostopa do takšnih spletnih strani in za zaščito vaših podatkov na takšnih spletnih straneh. Nepooblaščeni poskusi pošiljanja in spremembe podatkov so strogo prepovedani. Proti kršiteljem bomo ukrepali v skladu z veljavno zakonodajo.

Vaša privolitev

Z uporabo naših spletnih strani se strinjate z uporabo informacij na način in v primerih, navedenih v pravilih in pogojih uporabe spletne strani. Morebitne spremembe teh pogojev in pravil bomo objavili na tej strani in na ta način zagotovili, da boste ves čas seznanjeni z njimi ter načinom uporabe podatkov, ki ste jih posredovali.

Animata ne odgovarja za morebitne napake pri uporabi podatkov, če so te posledica netočnih ali nepravilno posredovanih podatkov.

Vaše osebne podatke in zasebnost bomo skrbno varovali in jih bomo od vas želeli le, če in ko boste želeli vplačati akontacijo in za dokončno potrditev rezervacije. Le tako bomo pod izvršeno vplačilo za določeno namestitev lahko vpisali vaše ime in vam na vaš domači naslov poslali vse potrebne dokumente. Vaše osebne podatke bomo posredovali le organizatorju potovanja ali prevozniku, pri katerem boste z našo pomočjo rezervirali turistični paket ali drugo storitev. Vsi tako posredovani podatki bodo označeni kot poslovna skrivnost, dostop do njih pa bodo imele le pooblaščene osebe, ki bodo na zaupnost, korektnost in prepoved neavtoriziranega razkritja izrecno opozorjene.

Obveščamo vas tudi, da bomo vaš e-naslov uporabili za občasno pošiljanje ugodnih ponudb le v primeru, če boste oddali privolitev preko pop-up banerja na našli spletni strani ali ob oddanem ppvpraševanju ali rezervaciji. Svojo privolitev oddate tako, da okljukate ustrezno okence na rezervacijskem obrazcu ali vpišete vaš e-naslov v vnaprej pripravljeno okence (pop-up baner in nato odkljukate, da želite prejemati ugodne ponudbe. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete s klikom na ODJAVA.


Uporaba in razmnoževanje vsebin

Kot uporabnik www.zadnja-mesta.si strani ste obvezani, da podatkov, informacij in posebej fotografij, kakor tudi katerihkoli drugih materialov, ki so last Animata ne boste nezakonito uporabljali.

Povezave na strani izven spletnega mesta www.zadnja-mesta.si

Na naših spletnih straneh so tudi povezave na strani, ki jih nadzirajo druge fizične ali pravne osebe. Te povezave so na naših straneh samo kot priporočilo in morebiten dodaten vir obsežnejših informacij. Ker Animata na njihovo vsebino in uredniško politiko upravljalcev strani nima nikakršnega vpliva, tudi ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ter točnost in resničnost tam navedenih podatkov.

Sprememba pogojev uporabe

Animata si pridržuje pravico do spremembe pogojev uporabe. Sprememba začne veljati z objavo na spletni strani. Obiskovalci in uporabniki spletnih strani se morajo s spremembami seznaniti in jih tudi upoštevati.
Ta pogodba velja, dokler je ena od strank ne prekine. Pogodbo lahko prekinete kadarkoli tako, da ne uporabljate več spletnih strani www.zadnja-mesta.si in uničite vse materiale, ki ste jih s strani posneli, natiskali ali na kakršenkoli drug način shranili ali naložili.

Posebna določila

Uporabnik se strinja, da je to pogodbo mogoče prenesti na drugo osebo.

Reševanje morebitnih sporov

Za tolmačenje in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno zakonodaja, veljavna na območju Republike Slovenije. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno stvarno sodišče v Mariboru.

SSL
varna povezava
Varno plačilo
16 let izkušenj z organizacijo in prodajo celovitih turističnih storitev.
Vredni zaupanja

Spletno mesto uporablja piškotke, s katerimi izboljšujemo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo vsebine. Več o piškotkih.

Strinjam se