Zadnja mesta
02 250 00 49    Z veseljem svetujemo in pomagamo:
PON - ČET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 16.30
PET 9.00 - 13.00 in 14.00 - 15.00
 
Hvala za potrpljenje.
Zate pravkar zbiramo najugodnejše ponudbe.

Zanimivosti

Kategorija: Destinacije
Iščete destinacijo, ki združuje mediteranski temperament, je obvladljiva in nudi kopico aktivnosti za otroke? Odgovor je kot na dlani. To je Valencija. Je gotovo ena najbolj atraktivnih destinacij za družine z otroki, kjer zaradi mediteranske klime topli sončni žarki božajo tudi v zimskem času. Mesto je izjemno čisto in varno. Valencija razveseljuje z vrhunskimi atrakcijami, ob katerih bo zaigralo srce predvsem otrokom. Je ravno prav velika, da jo družine z otroci brez težav obvladujejo, saj nudi kopico možnosti mestnih prevozov.  ..
Preberite več
Kategorija: Koristni nasveti
  Morda se vam zdi naslov našega novega blog prispevka nenavaden. A drži kot pribito. Zadnje čase se soočamo z vse več pripombami potnikov, ki imajo slabe izkušnje z nakupom letalskih kart preko tujih spletnih portalov. Eni naletijo le na manjše težave, kar pomeni le nekaj slabe volje, drugi na bolj resne, ki imajo lahko visoko ceno. Dobesedno.     ..
Preberite več
Kategorija: Destinacije
Obisk Malte združuje uživanje v sedanjosti in hkrati skok v njeno 7000 letno zgodovino, zato na tem otoku nikoli ne zmanjka ogleda vrednih zanimivosti. Prelepa pokrajina in starodavna arhitektura se sprehajata z roko v roki, kot ozadje pa služi prelep kontrast kamnite pokrajine v barvi medu in globoke modrine Sredozemskega morja. Preberi nekaj nasvetov, ki ti bodo pomagali ta čudovit otok doživeti do popolnosti. ..
Preberite več
Kategorija: Koristni nasveti
Paketne počitnice, ki vsebujejo letalski prevoz in nočitev v hotelu, so v zadnjem času nekoliko padle iz mode. Razmah interneta nam je namreč omogočil, da sami spremljamo cene letal in prenočitev in rezervacije opravimo sami, zato je vloga turističnih agencij postala skoraj irelevantna. A v tem času je svet postal precej bolj nestabilen in negotov, v naši želji po samostojnosti pa smo pozabili prednosti počitniških paketov.    ..
Preberite več
Kategorija: Koristni nasveti
Dubaj je mesto, kjer stoji najvišja zgradba na svetu, Burj Khalifa, in morda edino mesto na svetu, ki prebivalcem ne zaračunava davka na zaslužek, zato je ena najzanimivejših držav za turiste in iskalce zaposlitve. Ne preseneča, da kar 80 odstotkov prebivalcev predstavljajo tujci, ki tam delajo ali preživljajo počitnice. To pa seveda ne pomeni, da lahko v Dubaju počnemo, kar želimo. Potrebno se je zavedati, da imajo Združeni arabski emirati edinstveno mešanico kultur in predpisov, ki so za prebivalce Evrope na prvi pogled morda neobičajni. Preberi 5 nasvetov, ki jih moraš upoštevati, da bo tvoj obisk Duba..
Preberite več
Prikaži filter Skrij filtre Potrdi Povzetek rezervacije Rezervacijski obrazec Nazaj na hotele Prikaz ponudb